skip to Main Content

Graag betrekken we u bij de opbouw van de nieuwe website van RK Documenten. Deze site moet hoog nodig een technische verbetering krijgen en de testversie van de nieuwe website is nu voor een belangrijk gedeelte gereed.

Het is een grote fase van de nieuwbouw. Het verzoek aan u is om de nieuwe website te bekijken en uw feedback met ons te delen. Op deze manier kunnen we de gebruikerservaring voor u optimaal maken. Daarnaast willen we u oproepen om te blijven bidden voor een succesvolle afronding van dit project. Mocht u tijd hebben om ons te helpen dan horen we het uiteraard ook heel graag!

Zo goed als alle documenten kunt u op beide versies van de site vinden, o.a. de Dossiers, Berichten en de Denzinger moeten nog aangevuld worden op de testversie. Kortom: van harte welkom om alvast een kijkje te nemen op: https://beta.rkdocumenten.nl/

De testversie is niet alleen op een desktop goed te gebruiken, maar ook op een tablet en smartphone werkt deze (zij het dat het scherm anders ingedeeld is, dan in het filmpje en de voorbeelden hieronder).

Dit alles is dus te zien op: https://beta.rkdocumenten.nl/ en heel graag horen we uw reactie, opmerkingen, foutmeldingen, suggesties tot verbetering etc. Er is bovendien een korte introductiefilm van 5 minuten gemaakt om een paar van de mogelijkheden in de site uit te leggen.

Back To Top